Ανακλήθηκαν δύο δελτία του Διαγόρα, προβλήματα για την ομάδα του Τόλη Τερζή

Η Ε.Ι.Π. ανακάλεσε τα δελτία των Ντιαλόσι και Αλμπάνη, παικτών του Διαγόρα, την ίδια ώρα που οι Ροδίτες περιμένουν την απόφαση της έφεσης του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου για το μεταξύ τους παιχνίδι.
H Eπιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών, σύμφωνα με πληροφορίες του Live Sport, ανακάλεσε τα δελτία των Ντιαλόσι και Αλμπάνη, που αγωνίζονται στην ομάδα του Διαγόρα, ενώ ο αθλητικός δικαστής δεν ανακοίνωσε την Παρασκευή (7/3) την απόφασή του επί της ενστάσεως του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου κατά του Διαγόρα Ρόδου.

Το δελτίο του πρώτου (Ντιαλόσι) ανακλήθηκε, γιατί θεωρήθηκε ως το τέταρτη μεταγραφή παίκτη άνω των 25 χρόνων από τις καλοκαιρινές μεταγραφές (γεννηθείς το 2000) και αυτό του δεύτερου (Αλμπάνης), ως το τελευταίο απόκτημα – και υπεράριθμος στην κατηγορία άνω των 25 – στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη οι τρεις παίκτες άνω των 25 χρόνων που βρίσκονται στο ρόστερ των Κυανέρυθρων είναι οι Γαρουφαλιάς, Αμπουντού και Σαλίνας. Βέβαια, στην ομάδα της Ρόδου είχαν επισημάνει, στην εκδίκαση της ένστασης, ότι ο Ντιαλόσι ως κοινοτικός δεν έπρεπε να μπει στην κατηγορία των άνω των 25 και δεν αποκλείεται να προσφύγουν για την ανάκληση του δελτίου του. Είχε 14 συμμετοχές φέτος και η απουσία του αποτελεί πλήγμα.

To Top