Αλλαγές ετοιμάζει ο «Αναστό»

Με αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα αναμένεται να παραταχθεί ο ΟΦΗ το Σάββατο, κόντρα στον Άρη, αφού ο Νίκος Αναστόπουλος ετοιμάζει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του.

Ο Βαγγέλης Μάντζιος και ο Φώτης Παπουλής τίθενται ξανά στη διάθεση του τεχνικού του ΟΦΗ και θα είναι παρόντες στην ενδεκάδα, όπως άλλωστε και οι Σαχσανίδης και Σόουζα, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τον τραυματία Βεζυρίδη και τον τιμωρημένο Ταυλαρίδη, κάτω από τα δοκάρια και στο κέντρο της άμυνας, αντίστοιχα.

Παράλληλα, όμως, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Μπόλντισαρ Μποντόρ. Ο Ούγγρος αμυντικός μέσος έχει συμπληρώσει τρεις μήνες μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, αφού για τελευταία φορά ήταν βασικός στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στις 11 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, το Σάββατο θα έχει μια νέα ευκαιρία, αντικαθιστώντας όπως όλα δείχνουν τον Ματίας Βερόν.

Κατά τα άλλα, θεωρείται δεδομένη η παρουσία των Μπούρμπου, Γεωργίου στο βασικό σχήμα, αλλά δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί ο Πίτσος από τον Βάντο.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top