«Αληθινός μάγκας στον Πειραιά, ξεφτιλίστηκαν οι ψεύτες για Κάμπορα»

Εκτενή αναφορά έχουν οι οργανωμένοι οπαδοί στο σάιτ του Super 3 για το θέμα της δικαίωσης του Άρη στην υπόθεση Κάμπορα. «Στην πραγματικότητα η υπόθεση Κάμπορα δεν έπρεπε να φτάσει σε καμία Επιτροπή. Διαβεβαιώσεις αλλά και επίσημα έγγραφα τόσο από την ΠΑΕ όσο και από τη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ μιλούσαν για πλήρη εξόφληση του ποδοσφαιριστή και γραπτή αποδοχή του ότι ουδεμία οικονομική απαίτηση έχει πλέον από τον ΑΡΗ» αναφέρουν χαρακτηριστικά. 

Σε άλλο σημείο τονίζεται ότι: «Έσπευσαν να λασπολογήσουν και να παίξουν παιχνίδια στην πλάτη του ΑΡΗ αλλά για μια ακόμα φορά ξεφτιλίστηκαν. Αυτό όμως ουδόλως θα αποτρέψει αυτά τα σκουπίδια που, χρησιμοποιώντας τις ίδιες μεθοδεύσεις και την ίδια «συνθηματολογία», συμμαχούν με άλλα σκουπίδια που συνασπίζονται γύρω από συγκεκριμένη ομάδα του Δημοσίου, να επανέλθουν με νέα σήριαλ και να στηρίξουν λυσσαλέα άλλες στημένες υποθέσεις».

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο εδώ
 

Αληθινός μάγκας στον Πειραιά

Στο δεύτερο άρθρο τους οι οργανωμένοι οπαδοί με τίτλο «Αληθινός μάγκας στον Πειραιά» υπογραμμίζονται μεταξύ άλλων ότι: «Πολλές φορές έχουμε διατυπώσει τη θέση μας ότι ο ΑΡΗΣ είναι η μόνη απ’ τις μεγάλες ομάδες της χώρας που το εκφράζει, το εννοεί και το δείχνει μέσα απ’ τις πράξεις και την πορεία του, διαχρονικά στην ιστορική διαδρομή του, ότι όχι μόνο δεν αποτελεί μέρος αυτού του άθλιου Συστήματος που ελέγχει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι σφοδρός πολέμιος του.

Και άλλες τόσες φορές αυτό το βρωμερό και τρισάθλιο Σύστημα «απαντά» στον ΑΡΗ με τον πιο ανήθικο, σκληρό και άδικο τρόπο, κάνοντας επίδειξη δύναμης με όλα τα «όπλα που διαθέτει στο οπλοστάσιό του, υπενθυμίζοντας σ’ εμάς αλλά και σ΄ όλο το υπόλοιπο «βασίλειο» ότι ζει και βασιλεύει».
 
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ
 

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top