Αλεξανδρής: “Θα ήμασταν τρίτοι με τον Τζέιμς”

Ο Άρης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν όμως στον Βαγγέλη Αλεξανδρή έμεινε η πικρή γεύση ότι η ομάδα θα μπορούσε να πετύχει πολλά περισσότερα.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Όπως τόνισε αν οι κίτρινοι διατηρούσαν στο ρόστερ τους τον Ντόμινικ Τζέιμς θα μπορούσαν να τερματίσουν στην τρίτη θέση. «Τελείωσε η σεζόν. Θα θέλαμε να έχουμε άλλη κατάληξη όμως δεν τα καταφέραμε. Εκτιμώ ότι θα είχαμε καλύτερη πορεία, θα κατακτούσαμε την τρίτη θέση αν δεν έφευγε ο Τζέιμς, ο πρώτος μας σκόρερ μέχρι εκείνο το σημείο που μας ανάγκασε να αλλάξουμε τα πάντα”, είπε και συμπλήρωσε για τον αγώνα με τους πράσινους: «Δεν έμεινα ευχαριστημένος από το σημερινό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός ήταν καταπληκτικός. Θέλαμε να είχαμε ανάλογη εμφάνιση με αυτή της Αθήνας μπροστά στο κοινό μας που μας τίμησε και σήμερα με την παρουσία του. Δεν τα καταφέραμε. Είπαμε θα προσπαθήσουμε όσο μας επέτρεπε ο αντίπαλος. Ο Παναθηναϊκός, όμως, ήταν καλός και εμείς όχι αυτοί που έπρεπε».

Ο “τίγρης” δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του τη φετινή περίοδο: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους παίκτες που δέχτηκαν μεγάλη πίεση κάτω από αντίξοες συνθήκες. Όπως είπε ο Ταπούτος είχαμε καλές σχέσεις και αυτό μας κράτησε”.

To Top