Αλεξανδρής: “Η δυσκολότερη χρονιά της καριέρας μου”

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δήλωσε σε συνέντευξή του πως η φετινή χρονιά με τον Άρη ήταν η πιο δύσκολη της καριέρας του και πρόσθεσε πως αν δεν έφευγε ο Ντόμινικ Τζέιμς οι κίτρινοι θα ήταν τρίτοι!

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο τεχνικός του Άρη μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra FM 103,3” της Αθήνας και υποστήριξε αρχικά πως “φέτος με όλες τις μεγάλες ομάδες, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, παίξαμε καταπληκτικά. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Τα νέα παιδιά ανταποκρίθηκαν, όμως δεν έχουν την απαιτούμενη εμπειρία και μας λείπει αυτό. Μας έλειψε ο Ταπούτος, ο Τσαλδάρης που έφυγε στη Βενέτσια, όμως η μεγαλύτερη απώλειά μας ήταν ο Τζέιμς. Πιστεύω ότι αν δεν έφευγε, θα βγαίναμε τρίτοι. Συγκινητική ήταν η προσαρμογή του Δημήτρη Βεργίνη. Τελευταία πάει πάρα πολύ καλά, δουλεύει πριν μετά και κατά τη διάρκεια της προπόνησης και πιστεύω ότι θα έχει πολύ ανοδική πορεία”, προσθέτοντας ότι “τα νέα παιδιά που έπαιξαν στο τρίτο δεκάλεπτο λόγω κούρασης, δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν απέναντι στο ρόστερ του Παναθηναϊκού με το οποίο δεν τίθεται φυσικά θέμα σύγκρισης. Η ανταμοιβή είναι τα συγχαρητήρια του αντίπαλου κόουτς. Η ιστορία του Άρη δεν σου επιτρέπει να μπαίνεις στη λογική και να λες ότι έχασες τιμητικά. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, κάτι που αποδεικνύουν οι τίτλοι του. Έχει έναν προπονητή που παραδέχομαι κι ένα εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο. Μου αρέσει να παίζω κόντρα σε τόσο μεγάλους προπονητές. Πιστεύω ότι αν τους κερδίσεις στην πρώτη σκέψη, θα το θυμούνται και θα μείνουν εκεί”.

Για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας επεσήμανε πως “δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό. Έχουν γίνει λάθη. Δεν θέλω να διαγράψω την προσφορά του καθενός, αλλά θεωρώ παράλογο να έχουν δημιουργηθεί τόσο δυσβάσταχτα χρέη. Θεωρώ παράξενο όποιος φεύγει από τον Άρη να κάνει προσφυγή. Ίσως ήταν η δυσκολότερη χρονιά στην καριέρα μου, όσον αφορά το αγωνιστικό, το οικονομικό και το γήπεδο. Η κατάσταση ήταν πολύ άσχημη. Η εμπειρία που έχω ήταν σημαντική, όμως δεν φτάνει για να πείσεις τα παιδιά και τον κόσμο. Τον τελευταίο μήνα αποφεύγω να γράφω στη σελίδα μου στο Facebook. Πιστεύω ότι η επανάσταση του μπάσκετ θα ξεκινήσει από την Θεσσαλονίκη, όταν ο Άρης και ο ΠΑΟΚ γίνουν ανταγωνιστικοί”.

To Top