Αλεξανδρής: “Είμαστε σε διαρκή άνοδο…”

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ήταν ικανοποιημένος για τη νίκη επί της Καβάλας, αλλά… έξαλλος με τα παιδαριώδη λάθη των παικτών του που λίγο έλειψε να στοιχίσει το “διπλό” μέσα στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Ο τεχνικός του Άρη ευχαρίστησε τον κόσμο της Καβάλας “για το ζεστό του χειροκρότημα κάθε φορά που έρχομαι ως αντίπαλος. Τα συναισθήματα που τρέφω για την πόλη και για την ομάδα είναι ίσως και πιο ζεστά από αυτά που δέχομαι”.

Για τον αγώνα τόνισε πως “η Καβάλα που παίξαμε σήμερα δεν είναι η Καβάλα που είδα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Έχει απουσίες, έχει προβλήματα τραυματισμών και προέρχεται από ένα δύσκολο αποτέλεσμα. Ήταν λογικό να μη παίξει καλά… Εμείς είμαστε σε μια διαρκή άνοδο, γιατί δουλεύουμε πάρα πολύ καλά και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, γιατί στα τελευταία παιχνίδια διαβάζουμε πολύ καλά τους αντιπάλους μας. Στα περισσότερα από αυτά, αν όχι σε όλα, κερδίζουμε μέσα από την άμυνά μας. Παράλληλα, ανεβαίνοντας και επιθετικά, θα μπορέσουμε να κερδίσουμε κι άλλα παιχνίδια από εδώ και πέρα”.

Πρόσθεσε πως “ελέγχαμε το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πολύ πιο άνετα. Δεν μπορούμε να χαρούμε αυτή τη νίκη από τα παιδαριώδη λάθη που κάνουμε! Είναι μορφωμένα τα παιδιά, είναι καλά, αλλά πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένα, για να μπορούμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε μέσα σε δύσκολες έδρες”.

Αναφέρθηκε και στον πρόεδρο της Καβάλας, Κώστα Παπακωνσταντίνου τονίζοντας πως “είχα, έχω και θα έχω άριστες σχέσεις. Είναι από τους ανθρώπους που κοσμούν, όχι μόνο τον αθλητισμό, αλλά όλη την κοινωνία! Ήταν άδικη η διαπόμπευσή του”.

Ρωτήθηκε για την διαιτησία και την τεχνική ποινή που δέχτηκε ο Αγγελόπουλος και απάντησε πως “δεν είμαι εγώ αρμόδιος για το θέμα της τεχνικής ποινής. Να κοιτάτε αν ήταν ή όχι. Εγώ δεν είμαι αρμόδιος να ζητήσω συγνώμη. Και εμείς έχουμε αδικηθεί και έχουμε παράπονα και έχουμε και στοιχεία”.

Ρωτήθηκε επίσης και για τον Γιώργο Μπόγρη και το γεγονός ότι το ΑΣΕΑΔ τον δικαίωσε: “Εμείς τον δεχτήκαμε στην ομάδα και ρίσκαρα, γιατί με αυτόν ολοκληρώθηκε το ρόστερ μας. Είναι νέο παιδί και θέλαμε να του δώσουμε την ευκαιρία. Είχαμε τη σύμφωνη γνώμη της ΕΟΚ, γιατί το παιδί έπαιξε δύο παιχνίδια στο κύπελλο και ελάχιστα… Το δικαστήριο ξέρει το σκεπτικό, όχι εγώ… Είναι ντροπή να θέλουμε να κλείσουμε την πόρτα σε ένα νέο παιδί”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top