Ακόμη «κερνάει γκολ» στο πιο… τρελό πάρτι γενεθλίων: 4-2! (video)

Αυτό κι αν ήταν πάρτι γενεθλίων! Το πιο… τρελό πάρτι γενεθλίων των τελευταίων χρόνων. Τα είχε όλα… Χαμόγελα, τραγούδια, βραβεύσεις, ανατροπές, εκπλήξεις και φυσικά χάπι έντ! Ο Άρης «φρόντισε» να δώσει… σασπένς στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Πανιώνιος πήγε να… χαλάσει τη γιορτή, αλλά με μια μεγάλη ανατροπή, η κιτρινόμαυρη ομάδα κατάφερε να κάνει τη διαδρομή κόλαση-παράδοση μέσα σε έξι λεπτά και να πανηγυρίσει στο τέλος την πολύτιμη και δίκαια νίκη με σκορ 4-2, δίνοντας το σύνθημα για ένα τρελό… γλέντι στις κερκίδες. Οι κίτρινοι γιόρτασαν με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλια των 98 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου… Και συνεχίζουν ζωντανοί στη σκηνή!

Με τον Ντίκο αντί του Λαζαρίδη, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τον Κανούλα επιθετικό αντί του απόντα Καστίγιο, ο Μασάδο ξεκίνησε την κιτρινόμαυρη ενδεκάδα, ζητώντας ένα γρήγορο γκολ από τους παίκτες του. Μόλις στο 4’ ο Άρης είχε διπλή ευκαιρία με τους Κανούλα και Ουμπίντες, αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Το παιχνίδι είχε από το ξεκίνημα πολύ καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ. Οι κίτρινοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους και ενώ στο 24΄έχασαν τον Ακόστα, λόγω τραυματισμού (πέρασε ο Γιαννιώτας στο παιχνίδι) άνοιξαν το σκορ στο 33’ (1-0), μετά από όμορφη κεφαλιά του Φατί.

Παρόλα αυτά, αποδείχθηκε ότι η ανασταλτική λειτουργία ήταν το μεγάλο πρόβλημα των κίτρινων, που δεν κατέφεραν να σταματήσουν τον άξονα Ντιμπαλά – Κούτσι. Πολλές φορές οι κάθετες πάσες των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο εξέθεσαν την άμυνα του Άρη, από την οποία ήταν εμφανής η απουσία του αρχηγού Λαζαρίδη. Αποτέλεσμα, οι κίτρινοι να δεχθούν γκολ στο 39’ από τον Κούτσι (1-1) και να κινδυνέψουν με δεύτερο λίγα λεπτά αργότερα…

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μασάδο έριξε στο παιχνίδι τον Παπαζαχαρία αντί του Κανούλα, γυρνώντας σε ένα 4-2-3-1. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής έπαιξαν οι Φατί – Παπαζαχαρίας, πιο μπροστά βρέθηκαν οι Ουμπίντες, Καπετάνος και Νέτο από αριστερά προς τα δεξιά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης πέρασε ο γρήγορος Γιαννιώτας…

Παρόλα αυτά ο Άρης βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Δέχθηκε στο 63’ και δεύτερο γκολ από τον Κούτσι (1-2), μετά από τραγικό λάθος του Τσουκάνη, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ο Ντίκο τραυματίστηκε και ενώ ο Άρης είχε κάνει τις τρεις αλλαγές, έπαιζε με… μισό πόδι στο γήπεδο.

Κι όμως, ο Άρης έδειξε χαρακτήρα και τη διάθεση να μην χαλάσει το… πάρτι του! Μέσα σε έξι λεπτά, οι κίτρινοι έκαναν την μεγάλη ανατροπή και πέτυχαν τρία εκπληκτικά γκολ!!! Σκόρερ της μεγάλης κιτρινόμαυρης ανατροπής οι Ουμπίντες (72’), Τριανταφυλλάκος (76΄) και Νέτο (78’) έκαναν το 4-2 και έδωσαν το σύνθημα για τρελό γλέντι στις κερκίδες.

Μέχρι το τέλος του αγώνα οι κίτρινοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλο γκολ, αλλά δεν έδειξαν καθαρό μυαλό. Με το σφύριγμα της λήξης πανηγύρισαν ακόμη ένα πολύτιμο τρίποντο, έφτασαν στους 39 βαθμούς και συνεχίζουν… Την ίδια ώρα, οι κερκίδες πήραν φωτιά, με το σύνθημα «Χρόνια πολλά, αγάπη μου γλυκιά και στα 100 θα είμαι πάλι εδώ να σου τραγουδώ…». Όμορφες στιγμές.

«Ψυχή» του… πάρτι ο Ουμπίντες, ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2 και έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα. Κορυφαίος. Καθοριστικό το γκολ (γκολάρα από τις λίγες…) του Τριανταφυλλάκου, δικαιολογημένα πανηγυρίστηκε έξαλλα. “Κερασάκι” στην τούρτα το γκολ του Νέτο!

Χωρίς προβλήματα έβγαλε το παιχνίδι ο διαιτητής Κάκος.

 ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Ντίκο, Τσουκάνης, Φατί, Καπετάνος (66’ Τριανταφυλλάκος), Νέτο, Ακόστα (24’ Γιαννιώτας), Ουμπίντες, Κανούλας (46’ Παπαζαχαρίας).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μιχαηλίδης, Κούρντι, Αντούνες (72’ Γουνδουλάκης), Σιόβας, Πιέρ, Ρόβας, Μενδρινός, Κούτσι, Όμο (79’ Οκόγιε), Ρόκας, Ντιμπαλά.

Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας την παρουσίασε λεπτό προς λεπτό live το PRESSARIS

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:
{youtube}6opKAeB8xqg|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top