«Αδούλευτη» βρήκε την Ορντούσπορ ο Κούπερ

Δύσκολο έργο θα έχει ο Έκτορ Κούπερ στην Ορντού της Τουρκίας και στη νέα πρόκληση που αντιμετωπίζει στην καριέρα του, αφού οι πρώτες εντυπώσεις που του άφησε η καινούργια του ομάδα ήταν απογοητευτικές.

Η νεοφώτιστη Ορντούσπορ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, υπέστη βαριά ήττα με 4-1 από την Τράμπζονσπορ, υπό το βλέμμα του Αργεντινού τεχνικού. Αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα της Μαύρης Θάλασσας, που ξεκίνησε εντυπωσιακά την σεζόν αλλά πλέον έχει συμπληρώσει δύο μήνες δίχως νίκη και έκλεισε τον α’ γύρο στη 14η θέση μεταξύ 18 ομάδων.

Το άσχημο σερί είναι, όμως, το μικρότερο πρόβλημα που απασχολεί τον Κούπερ, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά την τελευταία ήττα.

«Η ομάδα έχει μηδενική φυσική κατάσταση, πράγμα που φάνηκε από το πρώτο ημίχρονο. Επίσης, κάποιοι παίκτες δεν έχουν την ικανότητα να αμυνθούν σωστά. Δεν κρατούσαν σωστά την μπάλα και έκαναν πολλά λάθη. Χρειάζεται πολλή δουλειά προκειμένου να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στην συνέχεια», σχολίασε ο 56χρονος προπονητής, που θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ορντούσπορ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φενερμπαχτσέ, στις 4 Ιανουαρίου».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top