ΜΠΑΣΚΕΤ

Αδίκησε πάλι τον εαυτό του ο Άρης με μπλακ άουτ στην τελευταία περίοδο

Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, έτσι και χθες με αντίπαλο την Τσεντεβίτα Ολίμπια, ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του και την προσπάθεια περισσοτέρων από 20 λεπτών, παθαίνοντας…μπλακ άουτ στην τελευταία περίοδο, που του κόστισε την ήττα.

Την περασμένη Τετάρτη το επιμέρους σκορ στο τέταρτο δεκάλεπτο ήταν 17-30 υπέρ της ισραηλινής ομάδας και στο χθεσινό παιχνίδι ήταν 14-28.

Ο Γιάννης Καστρίτης επικαλέστηκε την κούραση, αλλά οι κιτρινόμαυροι εμφανίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου, χωρίς καθαρό μυαλό και συγκέντρωση, με αποκορύφωμα το τελευταίο κομμάτι, όπου αποσυντονίστηκαν πλήρως, επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να ελέγξουν το ρυθμό και να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Ο Άρης “χάλασε” τα ποσοστά του στο δεύτερο μέρος, τελειώνοντας την αναμέτρηση με 15/32 δίποντα (46,9%) και 11/32 τρίποντα (34,4%), ενώ είχε 12/18 βολές (66,7%). Μάζεψε τέσσερα λιγότερα ριμπάουντ από τους Σλοβένους (33 έναντι 37), έδωσε 15 ασίστ έναντι 16 λαθών, με τη συγκεκριμένη αναλογία να έχει και πάλι αρνητικό πρόσημο.

To Top