Αγώνας δρόμου για συμβιβασμό με τον Τσέζαρεκ πριν την προσφυγή

Ο Άρης προσπαθεί να βρει τρόπο για να διακανονίσει τα οφειλόμενα προς τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ ώστε να αποσύρει ο Κροάτης την προσφυγή του. Μέχρι χθες οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν καταλήξει πουθενά, θα συνεχιστούν και σήμερα με τον δικήγόρο του, Αργύρη Λίβα. Η προσφυγή είναι προγραμματισμένο να εκδικαστεί αύριο.

Ο Τσέζαρεκ που βρίσκεται ήδη στην Κροατία αξιώνει μέσα από την προσφυγή δεδουλευμένα και το υπόλοιπο του συμβολαίου του, ήτοι περίπου 700.000 ευρώ! Οι κίτρινοι προσπαθούν να βρουν την “χρυσή τομή” με τον Κροάτη επιθετικό, ώστε να αποσύρει την προσφυγή. Προς το παρόν βρίσκουν… τοίχο απέναντί τους, αλλά θα συνεχίσουν και σήμερα τις επαφές με τον δικηγόρο του παίκτη ώστε να επιτευχθεί μια συμφέρουσα συμφωνία αποπληρωμής των δεδουλευμένων.

Η προσφυγή του Τσέζαρεκ έχει οριστεί για εκδίκαση στη διάρκεια της αυριανής ημέρας. Αν μέχρι τότε δεν υπάρξει συμφωνία των δύο πλευρών, θεωρείται πολύ πιθανό ο Άρης να καταθέσει αίτημα για αναβολή της εκδίκασης, για να κερδίσει χρόνο στις διαπραγματεύσεις.

To Top