Ίδρωσε, αλλά απέκλεισε στα πέναλτι τον Διαγόρα η Athens Kallithea (video)

Τα… χρειάστηκε στη Ρόδο, αλλά προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson η Athens Kallithea!

Η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι είχε την υπεροχή με την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την πολύ σωστά οργανωμένη άμυνα του Διαγόρα, έμεινε στο ισόπαλο 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση, ενώ χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι (4-3) για να εξασφαλίσει της παρουσία της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση, με την ομάδα της Καλλιθέας να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 100’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντεμέτριους και αδράνεια στην άμυνα του Διαγόρα, ο Εντιαγέ σούταρε και ο Ουλντρίκις δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά με τακουνάκι. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι απείλησαν με μια σέντρα-σουτ του Παπαδόπουλου να περνάει λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Γκέλιου, ο Τσιλιγγίρης σταμάτησε τον Τζιάνι στο 118’ και έτσι η πρόκριση κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, ο Τσιλιγγίρης απέκρουσε εντυπωσιακά το πρώτο πέναλτι της Athens Kallithea, από τον Ματίγια, οι Δημητρίου, Μανωλάκης, σκόραραν για τους γηπεδούχους, αλλά ο Γκέλιος απέκτουσε το πέναλτι του Μανιά, πριν ο Ουλντρίκις ισοφαρίσει σε 2-2. Τσιαντούλας και Τζιάνι διαμόρφωσαν το 3-3, ο Γκέλιος απέκρουσε την προσπάθεια του Παπαδόπουλου και ο Μερκάτι ευστόχησε, για το 4-3 και την πρόκριση της Athens Kallithea!

Διαγόρας (Θωμάς Γράφας): Τσιλιγγίρης, Κατσουλίδης (53’Νικόλης), Δημητρίου, Σταματούλλας, Μανωλάκης, Γαρουφαλιάς (58’ Τσιαντούλας), Μπρέγκου (98’Δημόπουλος), Σαπουντζής (73’ Αγκουάρδο), Κοκκίνης, Άντο (58’ Παπαδόπουλος), Λιούμης (73’ Μανιάς)

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Γκέλιος, Ρομαό, Σοΐρι (68’ Τζιάνι), Ματίγιεβιτς, Τσιβελεκίδης (81’ Χάνουσεκ), Καινούργιος, Ματίγια, Ν’ Ντιαγέ, Βασιλόγιαννης (81’ Νίκολιτς), Βαλμπουενά (68’ Ουλντρίκις), Λουκίνας (88’ Ντεμέτριους).

 

To Top