«Έχει θέση στην εθνική Μεξικού ο Νέρι»

Η αγωνιστική αναγέννηση του Νέρι Καστίγιο με τη φανέλα του Άρη δεν περνά απαρατήρητη στο Μεξικό, όπου ο Τύπος άρχισε να ζητά την επιστροφή του στην εθνική ομάδα, αφού άλλωστε πρόκειται για τον κορυφαίο Μεξικανό σκόρερ στην Ευρώπη!

Ο αρθρογράφος Κερίμ Ρουίς της ιστοσελίδας pasionsports.com ήταν ο τελευταίος που… συντάχθηκε στο πλευρό των υποστηρικτών του Νέρι, ζητώντας από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Χοσέ Μανουέλ Ντε Λα Τόρε να εξετάσει την επιστροφή του ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ.

«Οφείλω να επισημάνω την αναγέννησή του στον Άρη Θεσσαλονίκης. Έχει ξεχωρίσει στην κίτρινη ομάδα. Είναι ο ηγέτης, το δεκάρι της και μετρά πέντε γκολ στους τρεις τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος. Είναι ο κορυφαίος Μεξικανός σκόρερ στην Ευρώπη», ανέφερε ο Ρουίς, συμπληρώνοντας:

«Ας είμαστε ειλικρινείς, ο Νέρι έχει στα παπούτσια του περισσότερο ταλέντο από ό,τι ορισμένοι από τους παίκτες που έπαιξαν στο πρόσφατο φιλικό του Μεξικού με τη Βενεζουέλα. Έχει θέση στην ομάδα, η οποία παρουσιάζει έλλειψη επιθετικών με αυτά τα χαρακτηριστικά. Εξάλλου, βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία του και μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε από τις προωθημένες θέσεις στο σχήμα 4-2-3-1 του Ντε Λα Τόρε».

To Top