ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έτσι θα είναι ισχυρός στα πλέι οφ του Conference League ο Άρης

Η… επόμενη μέρα για τον Άρη στην Ευρώπη εφόσον καταφέρει και ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκόμελ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League φέρνει στο δρόμο αντιπάλους του που είναι στα μέτρα του (δείτε εδώ).

Ωστόσο το επόμενο βήμα για το αν ο Άρης μπει στους ισχυρούς των πλέι οφ της διοργάνωσης δεν εξαρτάται από εκείνον αλλά από την τύχη, την οποία τη χρειάζεται.

Πιο συγκεκριμένα, από την κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference τη Δευτέρα 18 Ιουλίου στις τρεις το μεσημέρι ώρα Ελλάδας ο Άρης μπορεί αυτόματα, παρά τον χαμηλό του συντελεστή προαχθεί στους ισχυρούς των πλέι οφ και να έχει εκεί καλύτερη κλήρωση, ένα βήμα πριν την είσοδό του στους ομίλους της διοργάνωσης.

Από τα υπογκρουπ που σχημάτισε το βράδυ του Σαββάτου η UEFA, τρεις ή και τέσσερις ακόμα πιθανές κληρώσεις για Άρη μπορεί να τον δυσκολέψουν στο δρόμο για τον τρίτο προκριματικό, αλλά από την άλλη μπορεί να ανοίξει την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η κλήρωση των πλέι οφ, που θα είναι και η τελευταία πριν από τη φάση των ομίλων, είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 2 Αυγούστου, πριν από τη διεξαγωγή των αγώνων του τρίτου προκριματικού, κάτι που απλά σημαίνει ότι και οι τρεις ελληνικές ομάδες θα μετάσχουν σε αυτή την κλήρωση ως ζευγάρι με τον αντίπαλό τους που θα προκύψει από την αυριανή κλήρωση!

Απαραίτητη βεβαίως προϋπόθεση θα είναι στο μεταξύ ο Άρης να έχει αποκλείσει την Γκόμελ. Αν ο Άρης ως ζευγάρι με την Γκόμελ πάρει στην αυριανή κλήρωση τους τρεις πρώτους υποψήφιους αντιπάλους του από το υπογκρουπ στο οποίο μπήκε, δηλαδή Ζίρε-Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μπότεφ Πλόβντιβ-ΑΠΟΕΛ ή Σαμπούρταλο-Στεάουα, τότε ως ζευγάρι με τη Μακάμπι, τον ΑΠΟΕΛ ή τη Στεάουα στην κλήρωση της 2ας Αυγούστου θα είναι στους ισχυρούς των πλέι οφ!

Αντίθετα αν ο Άρης κληρωθεί με Ζιλ Βιθέντε ή Βολφσμπεργκερ από την Αυστρία θα είναι μαζί τους ανίσχυρος στην κλήρωση των πλέι οφ.

To Top