ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτρεξε στον ημιμαραθώνιο του Εδιμβούργου με την μπλούζα του Άρη για καλό σκοπό και τον Άλκη (photos)

Ο Νίκος Σφακιανός, ένας καθηγητής αγγλικών από τα Φάρσαλα, έχει αφιερώσει τα τελευταία οκτώ χρόνια τη ζωή του στο τρέξιμο, παίρνοντας μέρος σε μαραθώνιους, ανά τον κόσμο για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Στον τελευταίο αγώνα, στον οποίο συμμετείχε το έκανε για καλό σκοπό, φορώντας τα χρώματα του Άρη και αφιερώνοντας μεταξύ άλλων την παρουσία του στον Άλκη Καμπανό. 

Η πιο πρόσφατη εμπειρία του ήταν η συμμετοχή του στον “Scottish Half Marathon στο Εδιμβούργο, όπου συγκέντρωσε και δώρισε με τη συνδρομή φίλων το ποσό των 650 λιρών (770 ευρώ) στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Braintrust, οποίο βοηθάει ασθενείς με εγκεφαλικούς όγκους.

Η προσπάθειά του ήταν μεταξύ άλλων αφιερωμένη για μια ακόμα φορά στη μητέρα του Μαρία, η οποία έφυγε από τη ζωή από κακοήθη εγκεφαλικό όγκο το 2016, σε όλους τους καρκινοπαθείς μαχητές και σε άτομα που έφυγαν νωρίς, στον Άλκη Καμπανό και στον Άρη.

Την ήμερα πριν τον αγώνα, οι υπεύθυνοι της ομάδας της Χαρτς κάλεσαν τον Νίκο Σφακιανό στο γήπεδό τους για ξενάγηση και για να τον ευχαριστήσουν που έχει τρέξει με τα χρώματα της ομάδας 95 φορές.

Παράλληλα, έβγαλαν και φωτογραφίες, κρατώντας τη σημαία του Άρη και κάνοντας αναφορά στον αδικοχαμένο Άλκη. Ο μαραθωνοδρόμος δώρισε, επίσης, εμφανίσεις του Άρη σε πέντε οπαδούς που στήριξαν τον φιλανθρωπικό του αγώνα και έλαβε ο ίδιος πολλές της Χαρτς.

 

 

To Top