Έτοιμος να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα ο Ινιέστα

Διατεθειμένος να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία είναι ο Αντρές Ινιέστα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ισπανικής ομάδας θα περιμένει το επόμενο διάστημα επικοινωνία με τον Ζοάν Λαπόρτα. Ο Ινιέστα δεσμεύεται με τη Βίσελ Κόμπε έως το 2023, όμως φέρεται να μπορεί να αποχωρήσει για λογαριασμό της Μπαρτσλόνα, χωρίς να χρειαστεί κάποια αποζημίωση.

Ο Ινιέστα δήλωσε στο BBC για το ενδεχόμενο επιστροφής στους “μπλαουγκράνα”: “Αν με ρωτάτε, ναι, θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν ξέρω όταν θα προκύψει η στιγμή ποιοι άνθρωποι θα είναι στην ηγεσία και τι ακριβώς θα συμβαίνει. Στη ζωή ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να έρθουν τα πράγματα, αλλά εγώ θα ήθελα να επιστρέψω”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Προς το παρόν όσο το σώμα μου αντέχει, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Είναι σημαντικό να διατηρηθώ σε καλή κατάσταση και να προσπαθήσω να κατακτήσουμε περισσότερους τίτλους με τη Βίσελ Κόμπε. Πήραμε τους δύο πρώτους τίτλους στην ιστορία του κλαμπ και θέλω να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Θέλουμε τώρα να προκριθούμε και στο Asian Champions League. Μόλις ολοκληρώσω την καριέρα μου θέλω να πάρω το δίπλωμα της προπονητικής, αλλά δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσω. Ναι μεν θέλω να παραμείνω στο ποδόσφαιρο, όμως, δε γνωρίζω ακόμα από ποιο ακριβώς πόστο θα ήθελα να είμαι στο άθλημα”.

To Top