Έτοιμος για την Ελλάδα: Η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή και ο διαιτητής είδε… γκολ! (video)

Ιστορικό σκάνδαλο σε αγώνα της πρώτης κατηγορίας στο Μαυροβούνιο και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ Ντέτσιτς και Τζεντίνστβο.

Η αναμέτρηση των δύο αυτών ομάδων στο πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου σημαδεύτηκε από μια κατάσταση που θα συζητιέται για μέρες. Kαι γι’ αυτό δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία.

Στο 40ο λεπτό του αγώνα, μεταξύ Ντέτσιτς και Τζεντίνστβο, ο Ρενάτο Αουγκούστο, παίκτης της γηπεδούχου ομάδας, έπιασε μια κεφαλιά με την μπάλα να πηγαίνει προς την εστία. Ο τερματοφύλακας της Τζεντίνστβα, έπεσε σωστά και αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του, μιας και απέκρουσε προτού η μπάλα περάσει καν τη γραμμή.

Ωστόσο, ο ρέφερι του αγώνα φαίνεται πως είχε αντίθετη άποψη. Κι αυτό διότι στα δικά του μάτια, η μπάλα πέρασε τη γραμμή και έτσι μέτρησε κανονικά το γκολ για την Ντέτσιτς. Οπως την ίδια γνώμη είχε και ο βοηθός τον οποίο συμβουλεύτηκε ο εν λόγω διαιτητής, προτού δείξει την σέντρα.

Αμέσως μετά από αυτή την απόφαση, οι παίκτες της Τζεντίνστβο έπεσαν πάνω στον διαιτητή, ζητώντας εξηγήσεις γι’ αυτή την ανήκουστη φάση. Ο ρέφερι όμως ήταν ανένδοτος κι έτσι η Ντέτσιτς πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

To Top