ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έσπασε την παράδοση ο Μάντζιος

Η νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού το βράδυ του Σαββάτου ήταν η πρώτη που σημείωσε ο Άκης Μάντζιος απέναντι στους ερυθρόλευκους στην καριέρα του, όπως αναφέρει η Super League 

Στο παρελθόν είχε 27 αναμετρήσεις απέναντι στον Ολυμπιακό με όλες τις ομάδες που έχει κάνει την πορεία του στην Super League και ο απολογισμός του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος ήταν 5 ισοπαλίες και 22 ήττες. Έχει αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με τον Πανιώνιο, την Κέρκυρα, τον Πανθρακικό, τον Λεβαδειακό, τη Λαμία και τον Άρη.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν η μόνη ομάδα απέναντι στην οποία δεν είχε νίκη στην προπονητική του καριέρα, αφού απέναντι στους άλλους τρεις του BIG-5 είχε πανηγυρίσει συνολικά 19 νίκες σε 69 αναμετρήσεις. Οι περισσότερες από αυτές είναι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (9-2-14), ενώ απέναντι στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ έχει από πέντε.

Το παράδοξο είναι πως με αντίπαλο τον Ολυμπιακό έχει τα περισσότερα παιχνίδια ως προπονητής (28), ενώ ακολουθεί ο Παναθηναϊκός (25) και από 22 φορές έχει αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, τον Astera Aktor, τον ΠΑΟΚ, τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό.

Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ BIG-5 ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ

To Top