“Έσπασαν” τα… μηχανάκια με τον τελικό

Το εντυπωσιακό 60% έφτασε ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Μπάγερν και τη Ντόρτμουντ. Για περισσότερο από ένα λεπτό, την γιορτή αυτή είδαν πάνω από 3.000.000.

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι στον πλανήτη και όχι μόνο στην Ελλάδα ήθελαν να δουν έναν τελικό στο Τσάμπιονς Λιγκ που θα έβρισκε την Ρεάλ απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Από την άλλη όμως κανείς δεν μπορεί να μην τονίσει πως στο Λονδίνο πήγαν οι δύο ομάδες που έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος.

Μπάγερν και Ντόρτμουντ και στο Γουέμπλεϊ παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαίρου, με το μάθημα όχι απλά δεν άφησε ασυγκίνητους τους φίλους του ποδοσφαίρου, αλλά πραγματικά ο τελικός σάρωσε. Συγκεκριμένα τα νούμερα για τη ΝΕΤ, τη στιγμή μάλιστα που την αναμέτρηση την έδειχνε και η NOVA, έφτασαν 16% για το μικρό και 45% για το μεγάλο, ενώ το τελευταίο δεκάλεπτο η τηλεθέαση έφτασε το εντυπωσιακό 60%!

Συνολικά τις μαγικές προσπάθειες των Ρόμπεν, Ριμπερί, Ρόις, Γκουντογκάν και των υπόλοιπων παικτών των δύο ομάδων, είδαν έστω και για ένα λεπτό πάνω από 3.000.000 Έλληνες. Επίσης εξαιρετικά πήγαν και οι εκπομπές πριν και μετά τον τελικό, όπου καλεσμένος ήταν ο προπονητής της Εθνικής Φερνάντο Σάντος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο τελικός στον οποίο η Μπάγερν πήρε την κούπα, ήταν απόλυτα πετυχημένος και στα έσοδα. Συγκεκριμένα η ΕΡΤ θα βάλει στο ταμείο της 100.000 ευρώ παραπάνω από πέρσι, με την αύξηση να αγγίζει το 40%, που αναλογιστούμε και την οικονομική δυσπραγία που υπάρχει συνολικά στην κοινωνία, μιλάμε για τεράστιο αριθμό.

Πηγή: gazzetta.gr

To Top