Έρχεται η ΟΥΕΦΑ για το Κλεάνθης Βικελίδης – Συνεχίστηκε το ρεκόρ του Άρη στη Μαδρίτη!

Μια είδηση που μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα έρχεται από την Αθήνα και έχει να κάνει με την επιθεώρηση των ελληνικών γηπέδων από την ΟΥΕΦΑ. Ανάμεσα στα γήπεδα αυτά είναι το Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά δεν είναι το ΟΑΚΑ!

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

 
Όπως ενημέρωσε την ΕΠΟ, η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία στο διάστημα από τις 24 ως 26 Απριλίου θα πραγματοποιήσει έλεγχο σε τέσσερα γήπεδα. Ο έλεγχος έχει να κάνει την καταλληλότητα των γηπέδων για ευρωπαϊκούς αγώνες. Ποια θα είναι τα γήπεδα αυτά; Πρόκειται για τα γήπεδα της Τρίπολης, του Περιστερίου, το Κλεάνθης Βικελίδης και της Τούμπας!

Θα αναρωτηθεί κάποιος πού είναι το ΟΑΚΑ, την έδρα δηλαδή της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού… Κανείς δεν μπορεί να πει τίποτε με βεβαιότητα. Εάν δηλαδή, δεν χρειάζεται έλεγχο το συγκεκριμένο γήπεδο γιατί πληροί τις προϋποθέσεις ή δεν χρειάζεται να γίνει ο έλεγχος γιατί δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ!

Σε κάθε περίπτωση, αν τιμωρηθούν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, τότε και η έβδομη θέση μπορεί να οδηγήσει στο Europa League, οπότε και η νίκη στο παιχνίδι με την Κέρκυρα στην τελευταία αγωνιστική να είναι μην είναι εκ των ουκ άνευ.

Την ίδια ώρα και ενώ η ΟΥΕΦΑ ετοιμάζεται να έρθει στο Χαριλάου, η Ατλέτικο Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Europa League νίκησε την Βαλένθια με σκορ 4-2 στο «Βιθέντε Καλντερόν» διατηρώντας το αήττητο και νικηφόρο σερί της, παράλληλα και το επίτευγμα του Άρη μια και οι κίτρινοι ήταν η τελευταία ομάδα που κέρδισαν στην Ευρώπη, μέσα στην έδρα των «ροχιμπλάνκος». Από τις 2 Δεκεμβρίου 2010, όταν ο Άρης κέρδισε με 3-2, η Ατλέτικο μετράει εννιά νίκες σε εννιά αγώνες στην Ευρώπη… Η Ατλέτικο έχει νικήσει φέτος επίσης σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της, δηλαδή τους Στρομσγκόντσετ (2-1), Βιτόρια (2-0), Σέλτικ (2-0), Ουντινέζε (4-0), Ρεν (3-1), Λάτσιο (1-0), Μπεσίκτας (3-1), Ανόβερο (2-1)!

Στον άλλο ημιτελικό η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε με 2-1 την Ατλέτικ Μπιλμπάο.

To Top