Έκανε περίπατο με τεσσάρα από ημίχρονο στο Ρότερνταμ η Λεβερκούζεν

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η Λεβερκούζεν επιβλήθηκε με το εμφατικό 4-0 της Φέγενορντ, σκοράροντας όλα της τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ξεκινώντας ιδανικά το φετινό Champions League!

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο πραγματοποίησε κυριαρχική εμφάνιση στο «Ντε Κάιπ» και διέλυσε με το εμφατικό 4-0 τη Φέγενορντ, πετυχαίνοντας όλα της τα γκολ στο εντυπωσιακό της πρώτο ημίχρονο και έχοντας για πρωταγωνιστή τον 21χρονο Φλόριαν Βιρτζ, ο οποίος σκόραρε δις στο ντεμπούτο του στην κορυφαία ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση!

Για την επόμενη αγωνιστική, η Λεβερκούζεν θα υποδεχθεί τη Μίλαν, ενώ η Φέγενορντ θα δοκιμαστεί στην έδρα της Τζιρόνα.
Ιδανικό το ξεκίνημα της Λεβερκούζεν στην αναμέτρηση, καταφέρνοντας να «παγώσει» το κατάμεστο «Ντε Κάιπ» στο 5ο κιόλας λεπτό, όταν μετά από λάθος του Ζερουκί, ο Βιρτζ έκλεψε και άνοιξε το σκορ με άψογο συρτό πλασέ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, βρίσκοντας δίχτυα στο ντεμπούτο του στο Champions League!

Στη συνέχεια η Φέγενορντ προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα, με τον Ζερουκί να παίρνει το αίμα του πίσω στο 9’, σκοράροντας μετά από εκτέλεση κόρνερ και αναστάτωση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, αλλά βλέποντας το γκολ του να ακυρώνεται για οφσάιντ, ενώ η Λεβερκούζεν «χτύπησε» ξανά στο 30’, με τον Μπονιφέις να βγάζει απίθανη πάσα στον Φρίμπονγκ και με εκείνον να μοιράζει ασίστ πάρε-βάλε στον Γκριμάλντο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 0-2.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Βιρτζ χρίστηκε ξανά σκόρερ, πλασάροντας ιδανικά στην κίνηση και όντας αμαρκάριστος μετά από υπέροχη σέντρα του Φρίμπονγκ, ενώ στο 45’ ο Γκριμάλντο εκτέλεσε φάουλ και ο Ταπσόμπα πήρε την κεφαλιά, με τον Βελενρόιτερ να έχει λάθος αντίδραση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Μετά το εφιαλτικό για εκείνη πρώτο ημίχρονο και μετά την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια, η Φέγενορντ πήρε την κατοχή της μπάλας προσπαθώντας να γίνει απειλητική για την εστία του Χραντέτσκι, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαχειριζόντουσαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το τεράστιο προβάδισμά τους. Στο 66’ ο Ουέντα μείωσε σε 1-4, μόνο για να δει το γκολ του να ακυρώνεται για οφσάιντ, με το 0-4 να μην αλλάζει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Φέγενορντ (Πρίσκε, 4-3-3): Βελενρόιτερ – Λοτόμπα (61’ Μουσά), Τράουνερ (71’ Μίτσελ), Μπέελεν, Χάνκο – Χουάνγκ, Ζερούκι (46’ Σμαλ), Τϊμπερ – Μιλαμπό (74’ Ναντζέ), Παϊσάο (61’ Ουέντα), Χιμένεζ
Λεβερκούζεν (Αλόνσο, 3-4-3): Χραντέτσκι – Ταπσόμπα, Τα, Ινκαπιέ – Φριμπόνγκ, Τσάκα (81’ Παλάσιος), Άντριχ, Γκριμάλντο (80’ Μπαλοτσιάν) – Τεριέ (72’ Αντλί), Βιρτζ (72’ Γκαρθία), Μπονιφέις (62’ Σικ)

To Top