Έδωσαν τα χέρια με Αλκαράθ! Ανακοινώνεται τη Δευτέρα, ζήτησε προπόνηση… γνωριμίας με τους παίκτες

Μετά από πολύωρες συζητήσεις οι άνθρωποι του Άρη έδωσαν τα χέρια με τον Λούκας Αλκαράθ. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει την Δευτέρα. Ο Ισπανός αν και υπήρχε ρεπό ζήτησε προπόνηση για να γνωριστεί με τους παίκτες…

Ο Αλκαράθ, όπως είναι γνωστό βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη. Η πρώτη προγραμματισμένη συνάντηση του Ισπανού, με τους διοικούντες τον Αρη, ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στα γραφεία της οδού Αλκμήνης.

Ο Ισπανός προπονητής, αφού είδε χθες από την… πρώτη γραμμή τους κίτρινους, άκουσε την πρόταση των κιτρίνων, εξέθεσε τις δικές του απόψεις και την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία και στη συνέχεια αποχώρησε, συνοδευόμενος, πάντα με το δικηγόρο του. Το απόγευμα μετά τις 7.30 ξεκίνησε και η δεύτερη συνάντηση, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.

Άρης και Αλκαράθ έδωσαν τα χέρια. Υπήρχαν κάποιες διαφορές στο οικονομικό, που ξεπεράστηκαν και ο 46χρονος θεωρείται πια προπονητής των κίτρινων. Η συμφωνία είναι μέχρι το καλοκαίρι και περιλαμβάνει και την πρόσληψη ενός βοηθού που έχει ζητήσει και τον οποίο έχει πάντα μαζί του. Η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας θα γίνει τη Δευτέρα, αφού μπουν και τυπικά οι υπογραφές στα συμβόλαια.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ενώ για σήμερα υπήρχε ρεπό, ο Αλκαράθ ζήτησε να γίνει προπόνηση, προκειμένου να γνωριστεί με τους παίκτες και να δώσει τις πρώτες κατευθύνσεις ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

To Top