ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Έγραψε» ιστορία το “κιτρινόμαυρο” τμήμα τζούντο!

Το περασμένο Σάββατο στο Αμύνταιο, οι αθλητές του Α.Σ. Άρης στο τζούντο «έγραψαν» ιστορία, αφού για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια από την ίδρυση του τμήματος, οι «κίτρινοι» έβγαλαν πρωταθλητές στην κατηγορία πλέον των ανδρών!

Πρόκειται, μάλιστα, για αθλητές που είναι «γέννημα-θρέμμα» του «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς οι ίδιοι ξεκίνησαν το τζούντο, μικρά παιδιά, στις ακαδημίες του Α.Σ. Άρης.

Έτσι, λοιπόν, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Γιώργος Μαλλιαρόπουλος στα -100 κιλά ανδρών, κερδίζοντας τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας, Γκαράκλωφ, με Ippon στην αρχή του πρώτου αγώνα και προκαλώντας θρίαμβο και χαρά ανάμεσα στην κερκίδα και στους συναθλητές του!

Συνεχίζοντας ο Μαλλιαρόπουλος κατάφερε να κερδίσει όλους τους αγώνες μέχρι και τον τελικό, όπου αντιμετώπισε τον Αγγελίδη, μόνον με Ippon, κάνοντας σίγουρα τη διαφορά στο στάδιο όπου διεξάγονταν οι αγώνες με την τεχνική δεξιότητα του αλλά και πάνω από όλα με το ήθος του!

Σε ό,τι αφορά τα -66 κιλά αν και μόνον 18 χρονών, ο Ελευθέριος Παναγιώτου, που έχει άλλα δύο χρόνια να αγωνιστεί πρώτα στην κατηγορία των Νέων ανδρών, κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας και να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στους αντιπάλους του.

Στους αγώνες συμμετείχαν επίσης από τν «κιτρινόμαυρο» σύλλογο και οι Καρακουζίδης Κωνσταντίνος στα -66 κιλά και Ψαλλίδας Περικλής στα -100 κιλά.

Ο Καρακουζίδης, αν και ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα, κέρδισε το δεύτερο στα repechage, αλλά έχασε τον τρίτο που θα τον οδηγούσε στους τελικούς για τρίτη θέση.

Τέλος, ο Ψαλλίδας ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα και δεν συνέχισε στο δεύτερο λόγω τραυματισμού.

To Top