Σωματική, ψυχολογική και σεξουαλική βία καταγγέλει η 28άχρονη Λαρίσα Φεράρι από τον Ντιμίτρι Παγέτ.
Όπως υποστηρίζει το φερόμενο θύμα, οι δύο τους γνωρίστηκαν μέσω Instagram τον περασμένο Αύγουστο και ενώ ξεκίνησαν να διατηρούν ερωτική σχέση, η συμπεριφορά του Γάλλου ποδοσφαιριστή της Βάσκο Ντα Γκάμα άρχισε να γίνεται βίαιη.
«Τον Δεκέμβριο είχαμε την πρώτη μας διαφωνία και μου φώναζε πως θα με τιμωρήσει. Απαιτούσε από μένα αποδείξεις αγάπης που περιείχαν και εξευτελισμό. Ήθελε να του τραβάω βίντεο όπου πίνω τα ούρα μου ή πίνω νερό από την τουαλέτα ή έγλυφα το πάτωμα», ανέφερε η Λαρίσα Φεράρι, ενώ κατήγγειλε πως κάποιες φορές την έσπρωχνε, την πατούσε και τη χτυπούσε.
«Θέλω δικαιοσύνη γιατί με κακοποίησε για σεξουαλικό όφελος. Είναι δικηγόρος και δεν θα έκανα ποτέ τόσο ελαφρά τη καρδία τέτοιες καταγγελίες», πρόσθεσε και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.
