Άστον Βίλα: Επίσημη κρούση στην Ατλέτικο για τον Ζοάο Φέλιξ

Επίσημη μορφή στο ενδιαφέρον της για τον Ζοάο Φέλιξ δίνει η Άστον Βίλα, με τους Ισπανούς να γράφουν για πρόταση 32 εκατομμυρίων ευρώ.

Όλο και πιο «ζεστή» δείχνει να είναι η Άστον Βίλα για τον Ζοάο Φέλιξ. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θεωρείται ανεπιθύμητος στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ η Μπαρτσελόνα δεν δείχνει πρόθυμη να προχωρήσει στην απόκτηση του ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Η Βίλα θέλει να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις και σύμφωνα με τους Ισπανούς έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση για τον 25χρονο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μαδρίτης. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Ρουμπέν Ουρία, η Άστον Βίλα κατέθεσε πρόταση 32 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Φέλιξ.

Η Ατλέτικο δεν έχει δώσει ακόμα κάποια απάντηση ωστόσο έχει εκφράσει τις βλέψεις της, καθώς η ομάδα της Μαδρίτης αξιώνει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Πορτογάλο. Βέβαια, καμία ομάδα δεν αναμένεται να φτάσει στα «θέλω» της Ατλέτικο η οποία έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της έναν ποδοσφαιριστή που θέλει να αποχωρήσει και παράλληλα δεν υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

To Top