Άρσεναλ – Γουλβς 2-0: O Σάκα υπέγραψε το πρώτο τρίποντο της σεζόν

Η Άρσεναλ μπήκε με το «δεξί» στην Premier League της σεζόν 2024-25, καθώς επικράτησε της Γουλβς με 2-0, με σκόρερ και δημιουργό τον Σάκα.

Η Άρσεναλ ξεκίνησε με τρίποντο τις υποχρεώσεις της στη νέα σεζόν. Οι Κανονιέρηδες στην πρεμιέρα τους στην Premier League 2024-25 υπέταξαν τη Γουλβς με 2-0, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον σκόρερ και δημιουργό Μπουκάγιο Σάκα.

Όπως ήταν αναμενόμενο η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είχε εξ αρχής το πάνω χέρι και έκλεισε τους Λύκους στην περιοχή τους. Στο 18′ Σάκα και Χάβερτς έκαναν το 1-2, ο πρώτος εκτέλεσε και ο Σα μπλόκαρε. Στο 25′ η πίεση των Λονδρέζων απέδωσε καρπούς. Ο Σάκα έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σα δεν πρόλαβε να διώξει την μπάλα στην έξοδο του και ο Χάβερτς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η Γουλβς είχε την ευκαιρία της να ισοφαρίσει στο 36′, όταν ο Ράγια απέκρουσε την κεφαλιά του Λάρσεν.

Στο 50ο λεπτό ο Μαρτινέλι από τα αριστερά έκανε το γύρισμα και ο Χάβερτς αστόχησε από το ύψος του πέναλτι. Στο 68′ ο Σαλιμπά έκανε κάκιστη πάσα, ο Κούνια έκλεψε, πλάσαρε αλλά η εκτέλεση του ήταν πολύ αδύναμη και ο Ράγια μπλόκαρε με ευκολία. Το ματς τελείωσε ουσιαστικά στο 74′. Ο Χάβερτς κουβάλησε την μπάλα, την πέρασε στον Σάκα, ο οποίος απέφυγε τον Αϊτ Νουρί και με τρομερό πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 2-0, που έμεινε μέχρι το φινάλε.

To Top