Άρης 4×4, Καβάλα μία νίκη και… έφτασε η έκτη θέση!

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα είναι πιο απλά και ξεκάθαρα τα πράγματα, αλλά το ίδιο δύσκολα για τον Άρη στην προσπάθεια που κάνει για να πάρει την έκτη θέση στο πρωτάθλημα και να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλό στα πλέι οφ, αποφεύγοντας Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Οι κίτρινοι είναι στην 8η θέση με ρεκόρ 8-12 και 28 βαθμούς. Η Καβάλα είναι στην 6η θέση με ρεκόρ 11-10 και 31 βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ είναι στην 7η θέση με ρεκόρ 9-12 και 30 βαθμούς. Το πλεονέκτημα του Άρη έναντι των δύο ομάδων που είναι πάνω από αυτόν είναι το παραπάνω παιχνίδι! Οι κίτρινοι έχουν κάνει το ρεπό τους στον β’ γύρο, Καβάλα και ΠΑΟΚ όχι ακόμα. Συν τοις άλλοις ο Άρης έχει την ισοβαθμία με την Καβάλα και θα επιδιώξει κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με +6 πόντους την άλλη Τετάρτη στο Αλεξάνδρειο να αποκτήσει το πλεονέκτημα και με τον Δικέφαλο.

Ο Άρης βγαίνει 6ος στην κανονική διάρκεια, αν συνεχίσει να μην χάνει ως το τέλος, εκμεταλλευόμενος το καλό πρόγραμμα (ΠΑΟΚ, Ρέθυμνο στο Παλέ, Μαρούσι, Περιστέρι εκτός) και θα περιμένει από την Καβάλα να χάσει τουλάχιστον δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει. Οι Καβαλιώτες παίζουν με τον Πανιώνιο εντός έδρας και τους Ίκαρο, Ολυμπιακό εκτός έδρας.

Εφόσον η Καβάλα κάνει μία νίκη και ο Άρης δεν χάσει πουθενά, βγαίνει έκτος στην κανονική διάρκεια και θα παίξει κατά πάσα πιθανότητα με τον Κολοσσό στα πλέι οφ. Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι δεν μπορεί να τον αποκλείσει στις δύο νίκες;

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top