Άρης και Αγγέλου ξανά στο ίδιο τραπέζι μακριά από φήμες και σενάρια

Στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα ο Βαγγέλης Αγγέλου προκειμένου να κάνει – προφανώς – τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη για την παραμονή του ή όχι στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη χρονιά. Δεν έχει αλλάξει, είτε θετικά, είτε αρνητικά, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Η σημερινή συνάντηση θα γίνει μόνο με τον υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος, Χρήστο Γαλιλαία, καθώς ο πρόεδρος της ΚΑΕ θα βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης. Οι συζητήσεις με τον Αγγέλου δεν θα περιοριστούν στη σημερινή μέρα, αλλά αυτό που θέλουν και αναμένεται να πράξουν οι άνθρωποι του Άρη είναι να ζητήσουν από τον Έλληνα τεχνικό να δώσει την οριστική του απάντηση άμεσα, μέσα στις αρχές της επόμενης βδομάδας.

Σενάρια και φήμες υπάρχουν πολλά, όμως ο Άρης, προφανώς και ο Αγγέλου, δεν μπαίνουν σε αυτόν τον… μύλο. Οι κίτρινοι έχουν κάνει συγκεκριμένη προσφορά στον προπονητή, θεωρούν πως αυτή είναι η καλύτερη δυνατή για τα οικονομικά τους δεδομένα και είναι εξαιρετικά δύσκολο να την βελτιώσουν. Ο Αγγέλου έχει στα χέρια του αυτήν την πρόταση, προφανώς για να μην έχει δώσει οριστική απάντηση διαφωνεί σε συγκεκριμένα σημεία ή περιμένει και άλλες προτάσεις. Αν αυτές υπάρχουν και είναι καλύτερες του Άρη, θα είχε ήδη απαντήσει αρνητικά, άρα η διαδικασία διαπραγμάτευσης μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκεται εν εξελίξει.

 

To Top