Άργησε αλλά «καθάρισε» το Νότιο Σουδάν η Σερβία κάνοντας δώρο στην Ελλάδα (video)

Παρότι δυσκολεύτηκε πολύ για τρεισήμισι περιόδους, η Σερβία επικράτησε 96-85 του Νοτίου Σουδάν, στέλνοντας την Εθνική μας στα προημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων!

Η Σερβία μπορεί να μας άγχωσε για τρεισήμισι περιόδους, αλλά τελικά κατάφερε να επικρατήσει με 96-85 του αξιόμαχου Νοτίου Σουδάν, παίρνοντας τη δεύτερη θέση του ομίλου της και στέλνοντας την Εθνική μας ομάδα στα προημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου!
Έτσι, η «γαλανόλευκη», η οποία χρειαζόταν νίκη των Σέρβων με διαφορά τουλάχιστον τριών πόντων, θα αντιμετωπίσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία, σε μια αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τρίτη 6/8.

Κορυφαίος για τους Σέρβους ο φοβερός και τρομερός Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος πέτυχε 30 πόντους με 6/9 τρίποντα, έχοντας για άξιο συμπαραστάτη του τον Γιόκιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με double-double (22 πόντοι και 13 ριμπάουντ). 10 πόντους και 2 ασίστ σε 20:15 συμμετοχής είχε ο Πετρούσεφ του Ολυμπιακού, ενώ ο σέντερ των «ερυθρόλευκων», Νίκολα Μιλουτίνοφ, είχε 4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 μπλοκ σε 12:58.

 

To Top