ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Άντζιτς: “Δύσκολα με Άρη εκτός έδρας, πρέπει να περιορίσουμε Τολιόπουλο, Ντε Τζούλιους, Μποχωρίδη”

Ως έναν από τους πιο δύσκολους εκτός έδρας αγώνες, που μπορεί να παίξει μια ομάδα σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση, χαρακτήρισε τον σημερινό με τον Άρη, ο υπηρεσιακός προπονητής της Τσεντεβίτα Ολίμπια, Τζόρτζε Άντζιτς.

Ο 40χρονος τεχνικός, που αντικαθιστά τον πρόσφατα εγχειρισθέντα Ζβέζνταν Μίτροβιτς, αναφέρθηκε στην αποψινή αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους, τονίζοντας: “Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με τον Άρη. Νομίζω ότι το να παίζεις στη Θεσσαλονίκη, είναι ένα από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ειδικά στο EuroCup. Αυτή θα είναι μια νέα εμπειρία για εμάς αυτή τη σεζόν. Ο Άρης είναι μια καλά δομημένη ομάδα, αν και είχαν κάποιες δυσκολίες στην αρχή της σεζόν. Οι αντίπαλοι μας έχουν ένα πολύ δυνατό backcourt και οι ψηλοί τους είναι εξαιρετικά αθλητικοί”.

Πρόσθεσε πως “αμυντικά, ο βασικός μας στόχος είναι να περιορίσουμε τους δύο γκαρντ, τον Βασίλη Τολιόπουλο και τον Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους, τους οποίους συμπληρώνει ο Λευτέρης Μποχωρίδης, που έχει παίξει σε επίπεδο Ευρωλίγκας αρκετά χρόνια.

Επίσης, πρέπει να προσέξουμε τους ψηλούς τους, λόγω του συγκεκριμένου στυλ παιχνιδιού, που περιλαμβάνει deep roll και επιθετικά ριμπάουντ. Η άμυνά τους είναι πολύ επιθετική, κάτι που έχουμε ήδη αντιμετωπίσει αυτή τη σεζόν, αλλά πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί και να ελέγξουμε το παιχνίδι, κάτω από πίεση”.

To Top