ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Άνοιξε ο δρόμος για την ενεργοποίηση της συμφωνίας Άρη – Μάιλς

Ο Μάικ Μάιλς δεν κατάφερε να πείσει τους Ρόκετς ή κάποια άλλη ομάδα του ΝΒΑ να του προσφέρουν two way συμβόλαιο και μέχρι τα τέλη της εβδομάδας θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία του με τον Άρη για να γίνει και τυπικά παίκτης της ομάδας. 

Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε στα τέσσερα από τα πέντε συνολικά παιχνίδια της ομάδας του Χιούστον στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας, παίζοντας κατά μέσο όρο 7,4 λεπτά.

Χάρη κυρίως στα 16:31, που έμεινε στο παρκέ στην πέμπτη και τελευταία αναμέτρηση με τους Μπλέιζερς, η οποία έγινε ξημερώματα Δευτέρας και ανέβασαν τον χρόνο συμμετοχής του, που ήταν πολύ μικρός στα υπόλοιπα τρία ματς.

Ο 21χρονος παίκτης σημείωσε συνολικά επτά πόντους, δηλαδή 1,75, ανά παιχνίδι και είχε ακόμη 1,3 ριμπάουντ και 0,8 ασίστ.

Και η δεύτερη απόπειρά του (πήρε μέρος και πέρυσι στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας με τους Ντάλας Μάβερικς) να κερδίσει συμβόλαιο στο πρωτάθλημα του κόσμου ήταν αποτυχημένη, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για τον ερχομό του για πρώτη φορά στην Ευρώπη, για λογαριασμό του Άρη.

To Top