ΜΠΑΣΚΕΤ

Άλκινς: “Είμαι έτοιμος για όλα” (videos)

Έτοιμος για όλα δήλωσε ο Ρόουλ Άλκινς με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Τουρκ Τέλεκομ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη τόνισε πως μπορεί να μπει στο παρκέ το Σάββατο και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα, ενώ έμεινε εντυπωσιασμένος από τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε

«Η άφιξη μου ήταν τρελή, πέρασα τα ιατρικά, πρόλαβα να δω το τέλος της προπόνησης, γνώρισα τους συμπαίχτες μου, τον προπονητή και το staff μετά πήγα να δω το σπίτι που θα μένω, ήταν μια αρκετά μεγάλη μέρα.

Πρώτα από όλα νιώθω ευλογημένος που ήρθα στον Άρη, είδα σήμερα το παιχνίδι, έπαιξε πολύ σκληρά η ομάδα, ο κόσμος έδωσε αρκετή ενέργεια, θα δώσω ότι έχω, όλη μου την ενέργεια, οι παίχτες είναι εξαιρετικοί που δουλεύουν σκληρά και έχουν ταλέντο».

Για την θέση που παίζει και για τον ρόλο του: «Παίζω 2-3 αλλά και σαν άσος, όπου με χρειάζεται ο προπονητής, να δω τι χρειάζεται να προσαρμοστώ σε αυτό, μπορώ να κάνω πολλά πράγματα στο γήπεδο και περιμένω να δω τι θα ζητήσει ο κόουτς.

Το παιχνίδι μου είναι να κάνω τα πάντα είτε επιθετικά, είτε αμυντικά, πέρυσι ήμουν στην πρώτη δεκάδα στα ριμπάουντ, κλεψίματα και ασιστ, ανυπομονώ να παίξω στο EuroCup, ξέρω ότι η ομάδα έχει πολλά γκαρντ, ελπίζω ο κόουτς να μου δείξει εμπιστοσύνη και να κάνω πολλά με την μπάλα, ξέρω ότι η δύναμη της ομάδας είναι η άμυνα».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Οι οπαδοί μας είναι εκπληκτικοί, μόλις μπήκα το κατάλαβα, μου θυμίζει το κολεγιακό μπασκετ, όταν έχασε η ομάδα ένιωσαν οι οπαδοί ότι έχασαν κι αυτοί, περιμένω το Σάββατο να κάνω το ντεμπούτο μου και να νιώσω την ενέργεια που δίνουν οι φίλοι της ομάδας».

To Top