ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“΄Μικρή υπέρβαση με αυξημένο μπάτζετ, αλλά χωρίς ρίσκο βιωσιμότητας”

O Αχιλλέας Ρουσιαμάνης αναφέρθηκε στο οικονομικό πλάνο της επόμενης χρονιάς.

Όπως τόνισε: “Το μπάτζετ θα είναι αυξημένο. Αναγκαστικά θα γίνει μία μικρή υπέρβαση αλλά δίχως να ρισκάρουμε τη βιωσιμότητα της ομάδας.

“Ευχαριστώ άπαντες για τη χρονιά που είχαμε, τη συνεργασία μας και όσους βοήθησαν σε αυτή τη δύσκολη χρονιά. Πλέον περνάμε στο πλάνο της αποπληρωμής του Δημοσίου. Το 1,5 εκατ. είναι συνολικά με πρόστιμα , προσαυξήσεις και ΕΦΚΑ. Το αρχικό κεφάλαιο δεν ξεπερνάει τις 700 χιλιάδες. Θα δούμε τί καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για αυτό. Και έχουν πληρωθεί άλλες 300 χιλιάδες ευρώ τόκοι τα τελευταία χρόνια. Είναι ο τελευταίος μεγάλος βραχνάς. Κάναμε το πρώτο βήμα φέτος.

Θα προσπαθήσουμε του χρόνου να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας, δίχως να βάλουμε σε κίνδυνο την οικονομική της εξυγίανση. Υπάρχει μεγάλη βοήθεια από ανώνυμους Αρειανούς. Τα περισσότερα λεφτά έρχονται από άτομα που δεν ξέρετε τα ονόματά τους. Πέρα από εμάς. Ανώνυμοι Αρειανοί, άτομα κοντά στη δική μου ηλικία, επιχειρηματίες, από Αθήνα ή το εξωτερικό που βοηθούν όσο μπορούν εκτιμώντας αυτό που γίνεται.

Για να κλείσει και το κενό αυτό του μήνα, ώστε να είμαστε συνεπείς. έχουν βγει τα ακριβά διαρκείας. Να μπούμε για πρώτη φορά στην επόμενη σεζόν δίχως υπόλοιπο της περσινής χρήσης”.

To Top